ΠΡΟΦΙΛ

banner image

Κούζου Κατερίνα
Φυσικοθεραπεύτρια

Αποφοίτη από το τμήμα φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Πάτρας το 2009.

Το 2013 φοίτησε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του πανεπιστημίου Θεσσαλίας από όπου και απέκτησε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα με τίτλο MSc “Άσκηση και Υγεία”. Ιδιαίτερη προσοχή έδειξε στην αξιολόγηση και αποκατάσταση νευρομυοσκελετικών παθήσεων και κακώσεων. Έζησε και εργάστηκε επί σειρά ετών στην Αθήνα σε κέντρα φυσικοθεραπείας αλλά παράλληλα δραστηριοποιούταν σε κατ’ οίκον επισκέψεις με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής ατόμων που δεν μπορούσαν να μετακινηθούν.
Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση έδωσε σε ειδικά σεμινάρια όπως η μέθοδος kinesiotaping καθώς επίσης ενεργός είναι και ο ρόλος της σε συνέδρια μέσω παρουσιάσεων και δημοσιεύσεων.

 


 

Ρούλια Έφη
Φυσικοθεραπεύτρια

Απόφοιτη του τμήματος φυσικοθεραπείας Αθηνών, με εξειδίκευση στην μηχανική διάγνωση και θεραπεία McKenzie.

Είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια ενηλίκων και συνεργάστηκε με μεγάλο αριθμό δημόσιων Ι.Ε.Κ., εκπαιδεύοντας βοηθούς φυσικοθεραπείας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών φυσικοθεραπείας τόσο σε κατ’ οίκον θεραπείες και κέντρα αποκατάστασης, όσο και σε Κ.Α.Π.Η και ιδιωτικά φυσικοθεραπευτήρια.
Η συνεχής επιμόρφωση, της έχει προσφέρει τη δυνατότητα σφαιρικής αντίληψης και προσέγγισης όλων των περιστατικών με σκοπό την αποτελεσματική θεραπεία.

 

Τέλος, το 2018 αποφασίσανε μαζί, να λειτουργήσουνε τον δικό τους χώρο σχεδιάζοντας εξατομικευμένες θεραπείες με στόχο την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη θεραπεία του ασθενούς.

 

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΟΠΥΥ.